DIENSTEN

Wat bieden wij aan?

Payroll Consultancy

Salarisadministratie uitbesteden of zelf doen?

Het wel of niet uitbesteden van de salarisadministratie is een keuze waar bedrijven vaak op enig moment voor komen te staan. Maar ook wanneer je voorheen de salarisadministratie altijd hebt uitbesteed, kan het een strategische overweging zijn om deze op enig moment weer in te laten gaan. Wanneer is het handig om de salarisadministratie uit te besteden of juist weer in huis te gaan voeren?

Salarisadministratie uitbesteden

Wil jij je salarisadministratie uitbesteden? Zie jij noodzaak van een goede salarisadministratie? Heb je geen en/of onvoldoende kennis en tijd om de  salarisadministratie zelf te doen?

Salarisadministratie is namelijk een vak apart. Een goede salarisadministratie vergt kennis en vaardigheden. Er is specifieke kennis van wet- en regelgeving nodig.

Voordelen voor het uitbesteden

Een groot voordeel van het uitbesteden van de salarisadministratie is de tijdbesparing die het oplevert.

Je hebt altijd een up-to-date expertise van wet- en regelgeving. Je medewerkers kunnen voor al hun vragen bij het salarisadministratiekantoor terecht en hebben een vaste aanspreekpunt.
De verantwoordelijkheid ligt bij het salarisadministratiekantoor. Hiermee beperk je het risico op eventuele boetes en fouten.

Salarisadministratie zelf doen

Als je voldoende tijd hebt en je beschikt over voldoende kennis van wet- en regelgeving dan moet je de salarisadministratie zelf doen.

De keuze maken tussen het wel of niet uitbesteden van de
salarisadministratie

Het wel of niet uitbesteden van de salarisadministratie is dus met name een afweging tussen gemak
en controle, waarbij aspecten als complexiteit van de salarisadministratie en organisatie en de hoeveelheid medewerkers (en dus kosten) een rol spelen.

Wij zijn de experts in het voeren van personeels- en salarisadministratie! Wij bieden je de mogelijkheid tot volledige uitbesteding van de personeels- en salarisadministratie, zodat je zelf kunt richten op de kernactiviteiten.

Ben je geïnteresseerd in onze diensten?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Interim Services

Ook kunnen we u helpen binnen uw salarisadministratie naar nieuwe kansen. Dagelijks investeren we in ons netwerk van opdrachtgevers. Wij bieden een diversiteit aan interim payroll
opdrachten bij organisaties in uiteenlopende branches. Van een tijdelijke PSA functie, tot de projectleiding over een complex payroll project.

Ook kunt u ons inschakelen voor diverse interim opdrachten. Onze experts zijn geregistreerde payroll professionals.

Zij gingen u voor

Advies

Personeels- en salarisadministratie is een ingewikkelde en tijdrovende zaak. Wij kunnen je informeren en adviseren over het toepassen van de juiste wet- en regelgeving. Waar
moet je opletten als je een medewerker in dienst neemt of juist gaat aanzeggen. Welke subsidie mogelijkheden bestaan er voor je medewerker? Ook kunnen we je helpen bij het re-integratie traject van je medewerkers. Samen zoeken we de juiste oplossing.

Ben je geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Aanvullende diensten

Premiescan Salarisadministratie

Werkkostenregeling

Arbeidsvoorwaardenbeleid